Verkstad

Motorcykelverkstad med specialist kompetens på American V-Twins. Vi ger Er 100% Harley Davidson service i en fullt utrustad modern motorcykelverkstad med alla de specialverktyg som krävs för att kunna leverera en tjänst som lever upp till motorcykelägarens förväntningar.

Oberoende Harley Davidson verkstad 
Vår verkstad är specialister på Amerikanska V-Twin. Vi utför alla förekommande arbeten på dessa märken. Vår personal har 40 års erfarenhet av Harley Davidson. Hos oss servar du din nya Harley med bibehållen fabriks garanti. Det enda vi inte kan göra är rena så kallade Garanti jobb där Harley Davidson står för kostnaderna som t.ex. recalls m.m. Dessa måste göras hos auktoriserad HD återförsäljare.

Däckverkstad hit kommer du med din hoj för att byta däck oavsett märke eller löst hjul. Måste förbokas så att vi har just ditt däck hemma.

Personlig rådgivning När du står inför styrbyte, fjädring, motoroptimering m.m. Vi hjälper dig att personifiera din hoj oavsett märke. Vi har delarna till alla Amerikanska och Metric motorcyklar.

Original reservdelar Hos oss kan du också köpa original delar till i princip alla MC-märke som finns i hela världen. Kontakta oss för personlig rådgivning i butiken eller via info@bikenord.se

Motorcykel transport Vi kan också hämta och lämna din hoj.

Dela upp betalning Dela upp betalningen på service och tillbehör räntefritt eller låna med Wasa finans, snabbt och enkelt direkt i butiken upptill 200.000:-. 

För tidsbokning på verkstaden.
Ring oss på 046-29 22 22 eller maila info@bikenord.se

Telefontid för tidsbokning verkstad
Måndag – Fredag 10:00 – 18:00


Bra att tänka på:

När du ska boka service 
Serva alltid din mc på hösten istället för på våren, du slipper köer och mc:n får stå med färsk olja som motverkar korrosion. Skall du göra större förändringar på din motorcykel som motoroptimering, styrbyte eller andra kustomiserings jobb så planera det med oss när det inte är säsong, så kan du utnyttja hela säsongen med körning utan stillestånd.

När du lämnar in mc:n 
1. Inlämning sker normalt sett på eftermiddagen dagen innan bokad tid, fram till 17:00.
2. Vid service lämnas alltid mc:n dagen innan och vi kontaktar Er när MC:n är klar för avhämtning. 
3. Glöm ej att ta med servicebok för dokumentation 
4. Lås ej mc:n 
5. Parkera mc:n framför entrén till BikeNord. 
6. Meddela personalen för inskrivning och överlämning av nycklar m.m.

När du hämtar mc:n 
1. Verkstaden hanterar endast kort. 
2. Glöm inte säker ställa att din bok är stämplad, servicerapport ifylld när du tar emot dina dokument. 
3. Om mc:n ej hämtas ut vid utsatt tid, debiteras förvaringsavgift med 450:-/dygn. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.