Verkstad

Motorcykelverkstad med specialist kompetens på American V-Twins. Vi ger Er 100% Harley Davidson service med Master Tech mekaniker och en fullt utrustad modern motorcykelverkstad med alla de specialverktyg som krävs för att kunna leverera en service/tjänst som lever upp till motorcykelägarens förväntningar.

Däckverkstad hit kommer du med din hoj för att byta däck oavsett märke eller löst hjul. Alltid 20% rabatt på däck.  Drop-In för Harley Davidson kunder. Måste förbokas för övriga så att vi har just ditt däck hemma.

Personlig rådgivning när du står inför styrbyte, fjädring, motoroptimering m.m. Vi hjälper dig att personifiera din hoj oavsett märke. Vi har delarna till alla Amerikanska och Metric motorcyklar.

Original reservdelar Hos oss kan du också köpa original delar till i princip alla MC-märke som finns i hela världen. Kontakta oss för personlig rådgivning i butiken eller via info@bikenord.se

Låna MC-Släp Gratis! När du bokar service hos oss får du låna vårt special släp för motorcykeltransporter för att hämta och lämna om det är så att du inte har möjlighet att köra till oss. Vi kan också hämta och lämna din hoj mot ersättning.

Dela upp betalning Dela upp betalningen räntefritt eller låna med Wasa finans, snabbt och enkelt direkt i butiken upptill 200.000:-. 


Boka din service nedan Få ytterligare 5% på priset gäller till 27 Feb kampanj kod: HOG2021